Mit navn er Beatriz Palomares. Jeg har boet i Danmark i 7 år. Jeg  har en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi, og jeg har arbejdet som kontorassistent, webdesigner, butikschef og controllerassistent.  

 

Spansk er mit modersmål, og jeg mestrer sproget til fulde i både skrift og tale. 

 

Nu tilbyder jeg assistance til virksomheder der vil sælge, købe eller etablere sig i Spanien og Latinamerika. Jeg er linket mellem jer og det spansktalende marked. Jeg er opvokset i Venezuela, og har også familie i Spanien, og kender derfor kulturen og markedet godt. Dette gør det nemt for mig at finde kontakter og samarbejdspartnere til jer, samt frembyde viden om, hvordan man kan komme ind i den spansktalende del af verden.

 

Palomares Spansk Sprog/Business Service er til jer, som ønsker at tage et skridt ind i en ny - og spændende forretningsverden. Her er jeres ønsker og behov altid i fokus.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Beatriz Palomares

E-mail: beatriz@palomares.dk

Tlf.: 40582801